Loading...
Hier ben je://PATRICK MARTENS

PATRICK MARTENS

Patrick Martens heeft zijn sporen als acteur, en de laatste jaren ook als presentator, inmiddels dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televsiehits en speelt alweer ruim twee jaar de rol van zijn leven als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard.

Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een broertje en Fashion Chicks zijn enkele van de vele produkties waarin Patrick te zien is geweest.

Op televisie maakte Patrick zijn debuut in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Op dit moment is Patrick een van de vaste gezichten van SBS Shownieuws en is hij iedere dinsdag als showbizzdeskundige te gast in RTL Koffietijd, iets dat hij ongelooflijk leuk vindt. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central was een van de hoogtepunten van 2017.

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carre en wordt hij regelmatig ingezet voor de presentatie van bedrijfs-events.

Patrick Martens is op evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:

  • Gastheer/presentator van uw evenement (zowel voor volwassenen als jongvolwassenen)
  • Showbizzverslaggever van uw evenement met cameraploeg en montage
  • Acteer werkzaamheden

Een productkoppeling met uw product is ook mogelijk:

  • Reclamecampagnes
  • TV-radio commercials
  • Ambassadeur van uw product

House of Talent verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Patrick Martens.
Bel voor meer informatie met ons kantoor op 030 634 63 00.

2017-12-01T18:56:43+00:00