PATRICK MARTENS

Patrick Martens heeft zijn sporen als acteur, en de laatste jaren ook als presentator, inmiddels dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televisiehits en ontving groot applaus voor zijn rol als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard, welke hij 2 jaar lang speelde in het Beatrix Theater in Utrecht.

Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een broertje en Fashion Chicks zijn enkele van de vele filmprodukties waarin Patrick te zien is geweest.

Op televisie maakte Patrick zijn debuut in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook zijn deelname aan Wie is de Mol en Moltalk voor AvroTros staan op zijn indrukwekkende cv. Op dit moment is Patrick iedere dinsdag als showbizz-, theater- en filmdeskundige te gast in RTL Koffietijd en verschijnt hij regelmatig als deskundige aan de desk bij SBS Shownieuws. Iets dat hij ongelooflijk leuk vindt. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central was een van de hoogtepunten van 2017.

In 2018 was Patrick samen met Marlayne Sahupala te zien in het populaire televisieprogramma Dance, Dance, Dance op RTL4.

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carré, is hij het vaste gezicht van de events van HEMA en presenteert hij de online Stoptober Campagne 2018.

Ook het inspreken van films, series en commercials is iets dat Patrick graag doet. Films als Rikkie de Ooievaar en Hoe tem je een Draak zijn goede voorbeelden.

Patrick Martens is op evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:

  • Gastheer/presentator van uw evenement (zowel voor volwassenen als jongvolwassenen)
  • Showbizzverslaggever van uw evenement met cameraploeg en montage
  • Acteer werkzaamheden
  • Stem-acteur werkzaamheden

Een productkoppeling met uw product is ook mogelijk:

  • Reclamecampagnes
  • TV-radio commercials
  • Ambassadeur van uw product

House of Talent verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Patrick Martens.
Bel voor meer informatie met ons kantoor op 030 634 63 00.