RAMON BEUK

Ramon Beuk kennen de meesten vooral van zijn tv programma’s, zijn kookboeken en culinaire columns in diverse bladen.
Echter is hij vooral ondernemer, culinaire concepten maker, schrijver van kookboeken, spreker en presentator tijdens evenementen.
Ramon werkt momenteel aan z’n 12de kookboek, werd met zijn boeken twee maal bekroont tot kookboek van het jaar (2009 en 2011) en
ontving in 2010 een Award voor zijn inbreng binnen de Nederlandse gastronomie. De Surinaamse keuken = Ramon Beuk, in al z’n facetten.

  • Ronde zijn koksopleiding af
  • Studeerde af als pedagoog
  • Volgende verschillende marketing en managent cursussen
  • Ontwikkelde concepten en producten voor KBB en Unilever
  • Was jaren adviseur voor Lidl
  • Schreef 11 kookboeken
  • Richtte als ondernemer verschillende bedrijven op
  • Was vier jaar lang columnist voor De Telegraaf
  • Was te zien in acht verschillende televisieprogramma’s

Tegenwoordig:

  • Is F&B consultant
  • ontwikkelt Food- en horeca-concepten
  • Treedt op verschillende evenementen en bijeenkomsten op als spreker en dagvoorzitter
  • Verzorgt culinaire trainingen en workshops
  • Organiseert evenementen in binnen- en buitenland
  • Is bezig met het schrijven van zijn 12e boek

Boeken

  • Thais, uitgeverij Unieboek, 2001
  • Finger Food, uitgeverij Unieboek, 2002
  • Ramon Beuk Born2Cook, uitgeverij Unieboek, 2003
  • De Echte Beuk, uitgeverij Unieboek, 2005
  • Thuis Uit Eten, uitgeverij Unieboek, 2007
  • 365 Dagen Beuk, uitgeverij Truth & Dare, 2008
  • Wat van fair komt, uitgeverij Fontaine, 2009
  • Terug naar mijn Roti, uitgeverij Marmer, 2011
  • Elke dag een hap, deel 1, food emotions, 2013
  • Elke dag een hap, deel 2, food emotions, 2014
  • Lekker beter, geschreven met huisarts Rutger Verhoeff; uitgeverij Fontaine, 2017

House of Talent verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Ramon Beuk.
Bel voor meer informatie met ons kantoor op 030 634 63 00.