KOOKBOEKEN

Als onderdeel van de ontwikkeling van het platform 24Kitchen werden door House of Talent meerdere succesvolle kookboeken ontwikkeld.

We leven in een tijd waarin de consument via allerlei verschillende kanalen informatie naar zich toe haalt. De een geeft er de voorkeur aan de recepten online te bekijken, terwijl de ander liever een boek op het aanrecht zet. Bovendien zijn boeken leuke cadeaus.

Net als de TV-formats zijn er titels verschenen voor allerlei doelgroepen: van de beginnende kok tot de gevorderde hobbykok, van de bakliefhebber tot fans van de wereldkeuken. Voor 24Kitchen ontwikkelde House of Talent een aantal kookboeken gebaseerd op tv-programma’s zoals De Makkelijke Maaltijd deel 1 en 2, Grenzeloos Koken, Rudolph’s Bakery, Impress your Friends en First Aid Kitchen. Daarnaast heeft House of Talent meerdere chefs van 24Kitchen begeleid bij de ontwikkeling van een persoonlijk kookboek. Het gaat o.a. om de verschillende cupcake titels van Rudolph van Veen zoals Rudolph’s Cupcakes, Rudolph’s Hartige Cupcakes en Rudolph’s Cupcakes Compleet en Rudolph Kookt deel 1 en 2. Maar ook om de titels Danny’s Azie van Danny Janssen, Bon Appetit van John Gerdsen en Heerlijk Italiaans van Roberta Pagnier en Giovanni Caminita.

House of Talent is ook betrokken geweest bij de recente titels Rudolph Kookt deel 1 en 2 van Rudolph van Veen. Ook bij de ontwikkeling van de kookboeken tijdens de samenwerking met Miele Nederland was House of Talent actief betrokken.