Onze media en marketing diensten

Ondernemers worden continue uitgedaagd. Er zijn allerlei trends die de omzet beïnvloeden, de consument weet u niet te vinden of is onbekend met het verhaal achter uw product. Bij House of Talent denken wij graag met u mee bij het invullen van uw marketing strategie.

House of Talent is een krachtige denktank op het gebied van media en marketing en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd binnen de foodbranche en entertainmentindustrie. We zijn sterk in het ontwikkelen en realiseren van cross mediale concepten. The Taste of Life (in opdracht van Miele) en 24Kitchen (in samenwerking met Fox International Channels) zijn succesvolle voorbeelden van cross mediale concepten op foodgebied ontwikkeld door House of Talent die door de consument in korte tijd zijn omarmd. In ons portfolio leest u meer over deze en andere projecten van House of Talent.

ONTWIKKELING EN REALISATIE VAN CROSS MEDIALE CONCEPTEN
Wij geloven erin dat interactie tussen verschillende media kanalen (online, social media, tv, radio, print, etc.) ervoor zorgen dat merken zich in een korte tijd en op een positieve manier ontwikkelen.

ONTWIKKELEN EN ORGANISEREN VAN GROTE EN KLEINE LIVE EVENTS
U kunt hierbij denken aan theater producties, roadshows, PR-activiteiten, kookworkshops en masterclasses, product- en kookdemonstraties en motivatie sessies.

ONTWIKKELEN VAN MERCHANDISE
Denk bijvoorbeeld aan boeken en magazines, kook- en bakartikelen en andere productlijnen, maar ook aan food producten. We denken met u mee over het concept en over de ontwikkeling.

ONTWIKKELING VAN DIGITAL SIGNAGE (NARROW CASTING)
Digital signage is de vorm van communicatie via beeldschermen. De content kan op afstand gestuurd en vernieuwd worden en er zijn allerlei technieken denkbaar waardoor er interactie mogelijk is. Door de directe connectie met de consument op de winkelvloer zet de communicatie aan tot directe verkoop.

Contact

Heeft u interesse in een van onze diensen of vragen met betrekking tot boekingen neem dan gerust contact met ons op.

+31 (0)30 634 63 00

info@houseoftalent.nl