JANOUK KELDERMAN

De inmiddels 28 jaar oude Janouk Kelderman wist al heel snel dat ze ‘iets’ met zingen, dansen, presenteren en acteren wilde doen. Tijdens haar studie ‘musicaltheater’ aan de Fontys Hogeschool in Tilburg moest ze op zoek naar een stageplaats. Bij RTL kreeg ze een geweldige kans: Janouk werd Keet!, de nieuwe presentatrice van het mateloos populaire RTL Telekids!

Als gezicht van die zender presenteerde ze talloze programma’s en stond ze onder contract bij platenlabel 8ball Music. Naast bijvoorbeeld Hi Ha Holland en Theaterkids nam Janouk ook de presentatie van de grote RTL Live Events voor haar rekening en in 2015 was Janouk als Keet, samen met Patrick Martens, te zien in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. De film werd enthousiast ontvangen en trok meer dan 100.000 bezoekers.

Eind 2016 heeft Janouk besloten om te stoppen als Keet! en haar vleugels uit te slaan. Het was tijd om te ontdekken wat de entertainment industrie nog meer te bieden had.

‘Het was een prachtige periode. Ik heb enorm veel geleerd en kon mijzelf uitleven op een breed werkterrein. Van het werk voor- en achter de schermen, in de studio bij het opnemen van nieuwe songs en de grote evenementen heb ik zo ongelooflijk veel geleerd, ik ben de mensen bij RTL dankbaar voor de kansen die ze me gegeven hebben’.

In het najaar van 2017 keerde Janouk terug op televisie. Sindsdien is ze de nieuwe presentatrice van het NTR Klokhuis dat zowel online als op televisie te zien is bij ZAPP.
Daarnaast is ze sinds mei 2019 de nieuwe ambassadeur van het WNF waar ze niet alleen als Ranger actief is maar waar ze ook het gezicht is van het nieuwe lagere scholen lespakket ‘Toekomstkunde’. Een geweldige nieuwe uitdaging!

Tot slot speelt Janouk dit theaterseizoen de hoofdrol in de nieuwe familievoorstelling ‘Sesamstraat’ die maar liefst in 90 verschillende theaters te zien zal zijn.

Janouk is een enthousiaste ‘alleskunner’ van de nieuwe generatie.

Janouk Kelderman is te boeken voor:

  • Presentatrice van uw evenement (voor kinderen, jongeren maar zeker ook volwassenen)
  • Muzikale invulling van uw evenement
  • Acteer werkzaamheden

Een productkoppeling met uw product is ook mogelijk voor bijvoorbeeld:

  • Online campagnes
  • Reclamecampagnes
  • TV-radio commercials
  • Voice-over werkzaamheden
  • Ambassadeur van uw product

House of Talent verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Janouk Kelderman.
Bel voor meer informatie met ons kantoor op 030 634 63 00.