PATRICK MARTENS

Patrick Martens is een veelgevraagd presentator en acteur. Sinds de start van het nieuwe televisieseizoen 2020/2021 vormt Patrick samen met Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau en Vivian Slingerland het vaste presentatieteam van het populaire RTL4 televisieprogramma Koffietijd. Patrick neemt in basis iedere vrijdagmorgen voor zijn rekening samen met Pernille.

Patrick heeft zijn sporen als acteur, en de laatste jaren ook als presentator, dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televsiehits en heeft ruim twee jaar de rol van zijn leven gespeeld als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard.

Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een broertje, Fashion Chicks en Huisvrouwen bestaan Niet 2 zijn enkele van de vele produkties waarin Patrick te zien is geweest.

Daarnaast is Patrick een veelgevraagd stem-acteur. Zijn hoofdrollen in de bioscoopfilms ‘Rikkie de Ooievaar’, ‘Hoe tem je een Draak 1, 2 en 3’, ‘Duck Duck Goose’, de laatste ‘Spongebob’ en de nieuwste Netflix-serie ‘The Willoughbys’ zijn treffende voorbeelden.

Op televisie maakte Patrick zijn debuut in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central liet zien dat er een komiek in hem schuilt. En als danser veroverde hij samen met Marlayne Sahupala de harten van het Nederlands publiek in de RTL-hit Dance Dance, Dance. De aflevering van ‘Chantal blijft Slapen’ voor RTL4, in het voorjaar van 2019, was een bijzondere waarover hij erg veel leuke reacties ontving.

In oktober 2019 was Patrick te zien in een nieuwe serie voor de zender ONS waarin hij samen met Ron Brandsteder een reis maakte door het prachtige Denemarken. ‘Love on the Campesite’ was tevens te zien op het online platform van De Telegraaf. Tijdens het televisieseizoen 2019/2020 kreeg Patrick de kans om bij wijze van ‘proef’ een flink aantal keer Koffietijd te presenteren. Ook presenteerde hij samen met Daphne Bunskoek met grote regelmaat 5uurLive. Daarnaast was hij iedere week als entertainment deskundige bij Koffietijd te gast en presenteerde hij het populaire onderdeel ‘De Cadeautjes’.

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carré, is hij het vaste gezicht van de events van HEMA en presenteerde hij de online Stoptober Campagnes in 2018, 2019 en 2020. Ook wordt hij regelmatig ingezet voor de presentatie van filmpremières.

Patrick Martens is op evenementen en bedrijfsfeesten in te zetten voor:

  • Gastheer/presentator van uw evenement (zowel voor volwassenen als jongvolwassenen)
  • Showbizzverslaggever van uw evenement met cameraploeg en montage
  • Acteer werkzaamheden
  • Stem-acteur werkzaamheden

Een productkoppeling met uw product is ook mogelijk:

  • (Online/Social) Reclamecampagnes
  • TV en radio commercials
  • Ambassadeur van uw product

House of Talent verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Patrick Martens.
Bel voor meer informatie met ons kantoor op 030 634 63 00.