PATRICK MARTENS

Patrick Martens heeft zijn sporen als acteur, en de laatste jaren ook als presentator, inmiddels dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televisiehits en ontving groot applaus voor zijn rol als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard, welke hij 2 jaar lang speelde in het Beatrix Theater in Utrecht.

Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een Broertje en Fashion Chicks zijn enkele van de vele filmprodukties waarin Patrick te zien is geweest. Als stem-acteur sprak hij de hoofdrollen in van oa ‘Rikkie de Ooievaar’, ‘Hoe tem je een Draak 1, 2 en 3’, Duck Duck Goose en de nieuwste ‘Spongebob’.

Op televisie maakte Patrick zijn debuut in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook zijn deelname aan Wie is de Mol en Moltalk voor AvroTros staan op zijn indrukwekkende cv. In 2018 was Patrick samen met Marlayne Sahupala te zien in het populaire televisieprogramma Dance, Dance, Dance op RTL4.

In het najaar van 2019 was bij de zender ONS een serie te zien waarin Patrick samen met Ron Brandsteder een prachtige reis maakte door Denemarken.
‘Love for the Campsite’ werd tevens uitgezonden op het onlineplatform van De Telegraaf.

Op dit moment is Patrick vaste co-host van Daphne Bunskoek in het RTL4 middagprogramma 5uurLive. Daarnaast is hij iedere maandag als showbizz-, theater- en filmdeskundige te zien in RTL Koffietijd. Ook presenteert hij de rubriek ‘Het Cadeautje’.

De 6 delige serie ‘Patrick wil Slapen’ is te zien bij LINDA.TV en laat zien hoe Patrick een oorzaak en oplossingen probeert te vinden voor zijn slaapproblemen.

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carré, is hij het vaste gezicht van de events van HEMA en presenteerde hij de online Stoptober Campagnes in 2018 en 2019. Ook wordt hij regelmatig ingezet voor de presentatie van filmpremières.

Patrick Martens is op evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:

  • Gastheer/presentator van uw evenement (zowel voor volwassenen als jongvolwassenen)
  • Showbizzverslaggever van uw evenement met cameraploeg en montage
  • Acteer werkzaamheden
  • Stem-acteur werkzaamheden

Een productkoppeling met uw product is ook mogelijk:

  • (Online/Social) Reclamecampagnes
  • TV en radio commercials
  • Ambassadeur van uw product

House of Talent verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Patrick Martens.
Bel voor meer informatie met ons kantoor op 030 634 63 00.